Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль уже проголосовал за мэра Ужгорода и прокомментировал свой выбор

Геннадий Москаль уже посетил свой избирательный участок. Глава Закарпатской ОГА рассказал журналистам о своем выборе.

Москаль уже проголосовал за мэра Ужгорода и прокомментировал свой выбор


Председатель Закарпатской облгосадминистрации Геннадий Москаль проголосовал на выборах городского головы Ужгорода.

Сегодняшнее волеизъявление ужгородцев Москаль охарактеризовал как «выбор лучшего из худших».

В то же время председатель Закарпатской ОГА свой выбор объяснил тем, что надеется на наведение порядка в городе Ужгород, который, по его мнению, качественно уступает другим областным центрам Украины.

Москаль, как и эксперты, спрогнозировал низкую явку избирателей на участки. На участке, где голосовал губернатор, явка избирателей была чуть больше 3%.

Чиновник добавил, что сегодня обществу следовало бы изменить традицию и сначала прийти «согрішить» на участке, а потом уже идти в церковь.

Напомним, Ужгород - единственный город Закарпатья, где проходит второй тур выборов мэра.

Источник


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
студенти до Губернатора 15 листопада 2015 16:00
Не нравится 0 Нравится
ми дізналися,що з понідільника з 16 листопада 2015 р. приступає до перевірки діятельності мукачівського вишу,МДУ комплексна перевірка з області чи з Києва.
Будь-ласка не залиште без уваги порушення законів України ректором Щербан Т.Д. , адміністрацією та директором педколеджу Кушніром І.І. , які використовали адмінресурс, тиск на викладачів та працівників, масового підкупу і примусовго голосування за них студентами, що проживають в гуртожитках МДУ по вул. Я.Коменського та вул.Філатова, а також як ці керівники заставляли добровільно-примусово ходити та агітувати за них як серед викладачів МДУ, коледжів та мешканців будинків, які входять до округу, на дільниці де проводилися вибори, а це дитсадок №33 на вул.Сеченова-Підопригори та актовий зал педколедж вул.Я.Коменського. Усі сили вузу були задіяні задля позитивного результату, якого ці невігласи керівники досягли, шляхом брудних технологій підкупу вони "обралися" депутатами в міськраду від ЄЦ. Усі причетні до зловживання та порушення виборчого закону мають понести відповідальність по закону. Це бюджетна освітня установа, бюджетні гроші, які були використані не за призначенням.
Чому мовчать правоохоронці, до яких пір Балоги будуть прикривати своїх "депутатів"?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: