Вхiд на сайт
Авторизацiя

ШОК! Митниці в Україні в об'єктиві прихованої камери: посади, схеми, такси (ВІДЕО)

Вас цікавить чому не дозволяють ввозити іноземні авто в Україну без шалених виплат? А може часом Ви замислювалися чому так багато ввозять-вивозять усякого, а казна пуста? Відповідь проста - це комусь вигідно.

ШОК! Митниці в Україні в об'єктиві прихованої камери: посади, схеми, такси (ВІДЕО)


Журналісти телеканалу 1+1 дізнавалися про "новий" режим роботи українських митниць. Прихована камера та не складний експеримент демонструє як в Україну ввозять сіру контрабанду. Два мільйони доларів нелегальних доходів за місяць - такими цифрами оперують експерти. Тут айфони перетворюються в "горошок", а нові іномарки стають "дряхлими" розвалинами. Це ілюстрація реального стану речей на наших митницях: лише в одному пункті пропуску. У той час, коли борг України росте повз скарбницю країни у кишені чиновників пливуть шалені гроші.



ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: