Вхiд на сайт
Авторизацiя

Самогубство рокера: вокаліст Linkin Park наклав на себе руки

Самогубство рокера: вокаліст Linkin Park наклав на себе руки
Вокаліст групи Linkin Park Честер Беннінгтон знайдений мертвим у своєму будинку в Каліфорнії. Про це повідомляє таблоїд TMZ. За інформацією видання, Беннінгтон повісився. Музиканту було 41 рік.

Повідомляється, що останнім часом Честер близько товаришував з фронтменом групи Soundgarden Крісом Корнеллом, який звів рахунки з життям у травні цього року. Сьогодні Корнеллу виповнилося б 53 роки.

Відзначимо, Честер багато років боровся з нарко- та алкозалежністю. Також раніше він заявляв в інтерв'ю, що хотів накласти на себе руки через те, що його в дитинстві жорстоко били.

Честер Беннінгтон народився 20 березня 1976 в американському штаті Арізона. Входив до складу груп Grey Daze і Stone Temple Pilots, але став по-справжньому відомий як вокаліст груп Linkin Park і Dead by Sunrise.

Найвідоміший альбом Linkin Park – Meteora, також Linkin Park відома по таких піснях, як Faint, In The End, Crawling, Numb, Breaking The Habit.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: