Вхiд на сайт
Авторизацiя

У закарпатців з'явилася можливість злітати в Тель-Авів за 35 євро

У закарпатців з'явилася можливість злітати в Тель-Авів за 35 євро
У жителів Закарпаття з'явилася можливість злітати в Тель-Авів за 35 євро
Угорська авіакомпанія Wizz Air з 24 червня почала літати в Тель-Авів з словацького аеропорту Кошице, розташованого в 90 кілометрах від кордону з Україною. Тим самим у жителів Закарпатської області з'явилася можливість швидко і зручно дістатися до Ізраїлю, повідомили в адміністрації повітряної гавані.

Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень - по вівторках і суботах, в зимовий період - по середах і суботах. Вартість квитка стартує від 34,99 євро.

"Завдяки двом новим напрямкам до Кельна і Тель-Авіва число регулярних маршрутів, які виконуються з Кошице, досягло десяти, що є рекордним в історії (аеропорту)", - зазначив Міхаель Тмей, керівник аеропорту Кошице.

Аеропорт Кошице є другим в Словаччині за пасажиропотоком. У 2016 році повітряна гавань прийняла 436,6 тис. Пасажирів. Крім Wizz Air з Кошице літають Austrian Airlines, Czech Airlines, LOT Polish Airlines, Smart Wings і Turkish Airlines. Czech Airlines виконує також польоти в Київ.

Нагадаємо, ще одна компанія розпочала польоти з Тель-Авіва в Україну - в аеропорт Одеса.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: