Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ecolines відмовляються перевозити українців за безвізом: "у нас свої закони"

В Ecolines відмовляються перевозити українців за безвізом: "у нас свої закони"

Автобусна компанія Ecolines відмовила у перевезенні на рейсі до Болгарії чотирьом українцям, що планували скористатися безвізовим режимом.

Про це повідомила Ольга Ленц, користувачка соцмережі Facebook, навівши фотодоказ - квиток із записом про відмову.
За її словами, в автобус не пустили пасажирку із біометричним паспортом, у якому не було візи.

"Вчора моя сестра з чоловіком, донькою 12 років та трирічним сином не змогли виїхати до Болгарії на відпочинок. Були куплені заздалегідь квитки на автобус компанії Еколайнс, але їх не пустила провідниця Анна Карпенко, бо у дочки (віком) 12 років немає візи. У моєї сестри, чоловіка та сина є німецький Шенген. У племінниці віза закінчилася якраз перед безвізом.

Дзвонили в болгарське посольство, в митну службу - всюди сказали, що можна їхати, безвіз, у дитини біометричний паспорт. Проте, ні, провідниця не пустила", - написала вона.

За її словами, провідниця на запитання про дію безвізового режиму між Україною та ЄС, заявила: "у нас свої закони".
В Ecolines відмовляються перевозити українців за безвізом: "у нас свої закони"



Як можна побачити із квитка, причина відмови у перевезенні: "відмова у поїздці - немає візи, лише біометрика".
Зазначимо, що про цей випадок вже повідомлений МЗС України. Також інші користувачі підтверджують, що Ecolines не виключає можливості такої відмови у посадці.

"На гарячій лінії сказали, що у них все вирішує стюардеса... Чекаємо на роз'яснення та компенсацію і, сподіваюсь, вибачення від автоперевізника", - написала користувачка Олена Ващенко.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ХХХ 26 червня 2017 01:00
Не нравится 0 Нравится
Пасажирськи перевезення ліцензуються чи ні? Може треба у перевізника термін дії пепеглянути,або перевірити чи всі умови ліцензійні виконуються і все. Тут держава має жорстко реагувати! Якщо їй не начхати на своїх громадян?!

Цитата: ХХХ
Пасажирськи перевезення ліцензуються чи ні? Може треба у перевізника термін дії переглянути,або перевірити чи всі умови ліцензійні виконуються і все. Тут держава має жорстко реагувати! Якщо їй не начхати на своїх громадян?!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: