Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко зустрівся з Трампом: опубліковано ВІДЕО

Порошенко зустрівся з Трампом: опубліковано ВІДЕО

Президент Петро Порошенко провів зустріч із президентом США Дональдом Трампом. Про це він розповів у Вашингтоні під час спілкування із журналістами.

"Відбулася повноцінна, детальна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Ми отримали тверду підтримку з боку США, підтримку і щодо суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держави", - сказав він.

За словами Порошенка під час зустрічі було наголошено, що США підтримують і "залишаються відданими Мінськім домовленостями".

"Ми детально обговорили кроки, які зараз будуть зроблені, напередодні візиту президента Трампа до Європи", - сказав Порошенко.

"Окремо було наголошено на нашій співпраці у військово-технічному напрямку… Президент дав чіткі доручення для того, щоб ми розширили нашу співпрацю. Окремо було зупинено на економічній співпраці", - розповів він.

Дональд Трамп зустрів Петра Порошенка в Овальному офісі Білого дому. Повна прес-конференція:

Опубликовано chastime 20 июня 2017 г.


Також Порошенко заявив, що передав Трампу листа від родичів заручників, які незаконно знаходяться у в'язницях на окупованих територіях і в Російській Федерації.

"Ми отримали запевнення в тих зусиллях, які докладе адміністрація США до допомоги українцям, щоб повернути наших хлопців і дівчат додому", - сказав він.

"Порядок був досить широкий. Я повністю задоволений результатами цих переговорів", - заявив Порошенко.

Порядок денний зустрічей в Білому Домі був дуже широкий. Я задоволений результатами перемовин і вдячний нашим партнерам за підтримку України

Our meetings in the WH got very wide agenda. I am delighted with the results of the negotiations with Donald J. Trump and Mike Pence. Grateful to our partners for the support of Ukraine!

Опубликовано Петро Порошенко 20 июня 2017 г.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: