Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя

У березні 2017 року, одна відома компанія створила свій щорічний список найздоровіших країн у світі. Рейтинг очолила Італія, який відомий на міжнародному рівні своїми макаронними виробами, піцою та прошутто.
Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя

Про це повідомляють на Business Insider.

Також в список здорових націй увійшли Ісландія, Швейцарія, Сінгапур, Австралія, Іспанія, Японія, Швеція, Ізраїль і Люксембург.

Тому, візьміть до уваги колоритні раціони різних країн світу та почувайте себе здоровими.

Італія

Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя

Традиційний італійський сніданок варіюється в залежності від міста в Італії, але всі вони здебільшого зосереджені навколо тістечок і капучино або еспресо.

В Неаполі – кава і тістечка, у формі ракушки з начинкою, під назвою "sfogliatella". А от в місті Генуї снідають солоною "фокачею" (італійський корж) з еспресо.

Ісландія

Традиційний ісландський молочний продукт, а саме фільтрований йогурт, під назвою "skyr", їдять разом з мюслями, горіхами та ягодами. До цього ісландці додають теплий тост з ісландським маслом, а також із густими вершками та іншими ягідними соусами.

Також експерти рекомендують починати свій сніданок як ісландець, з’ївши печінку тріски, яка має багато вітаміну D і допомагає знижувати кров'яний тиск.

Швейцарія

Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя


Жителі Швейцарі люблять на сніданок смакувати різними видами мюслів. Також швейцарці їдять різні вівсяні пластівці з лимонним соком, згущеним молоком, тертими яблуками, фундуком або мигдалем. Дещо рідше, проте швейцарський сніданок також може складатися з тістечок, хліба з маслом або джемом та з чаєм або кавою.

На пізні сніданки швейцарці полюбляють ласувати яйцями, беконом, картопляними оладками під назвою "röschti", сиром, джемом і з плетеним хлібом, зробленим зі солодкого тіста.

Сінгапур

Сінгапурський сніданок є дуже різноманітним. Це може бути локшина в бульйоні, різні тости або ж варений рис. Але в основному це зазвичай локшина.

Австралія

Колись, більшість австралійців снідали англійським сніданком: яйця, тости, сосиски, бекон, запечені боби, помідори і т.д. Проте сьогодні, весь сніданок побудований навколо кави. Австралійці не вживають каву Starbucks, тому що вони вважають її несмачною, проте віддають шану талановитим місцевим бариста.

Астралійці їдять на сніданок тістечка-тости з авокадо, мюслі, замочені на ніч з фруктами і рідкими яєчними жовтками.

Іспанія


Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя

Традиційний іспанський сніданок дуже простий. Він включає в себе каву і багато хліба. Популярне блюдо буде "Pan Con Tomate" – це злегка підсмажений хліб з часником, оливковою олією і тертими помідорами. Також іспанці п’ють чай, замість кави.

Японія

Сьогодні сніданки в Японії дуже "вестернізуються". Традиційний японський сніданок включає в себе білий рис або рисову кашу, суп "місо", "натто" (ферментовані соєві боби), смажену рибу (зазвичай макрель або сьомга), яйця змішані з рисом.

Також японці часто снідають тостами, випічкою та смаженими яйцями.

Швеція

Що їдять на сніданок країни з найвищою якістю життя

Сніданок є важливою частиною шведського життя. Багато шведів зазвичай їдять яйця на сніданок, адже вони допомагають боротися з різними хворобами. Також вживають "filmjölk" – кисломолочний продукт схожий на йогурт.

Мюслі з чорницями та брусницею, заправлені мигдалем чи волоськими горіхами, теж можна побачити в ранковому раціоні. Популярні також "відкриті" бутерброди, як сир і шинка з огірками, разом з вівсяною кашою і, звичайно, з кавою.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: