Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: 62 обстріли, один український боєць загинув

Доба в АТО: 62 обстріли, один український боєць загинув
За минулу добу бойовики 62 рази відкривали вогонь по силах АТО. Чотири українських військових були поранені, один травмований, ще один боєць загинув. Про це йдеться в звіті штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з 120 і 82 мм мінометів бойовики обстрілювали Красногорівку і Мар'їнку. З гранатометів і стрілецької зброї вони вели вогонь по Павлопілю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар'їнці.

На Луганському напрямку з 122 мм артилерії терористи били по Троїцькому. З 120 і 82 мм мінометів і гранатометів різних систем - по Новозванівці і Троїцькому. З озброєння БТР і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Кримському, зі стрілецької зброї - по Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку з 120 і 82 мм мінометів терористи обстрілювали українські позиції в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського і Троїцького. З гранатометів і стрілецької зброї вони стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому і Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці - БМП.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: