Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хто захистить бійців АТО від бюрократії в Міноборони ? (ВІДЕО)

Питання офіційного статусу учасників АТО вже довгий час турбує українських військових. Вони боронять Україну, в той час коли їх та їхні сім'ї захистити нема кому. Адже в зоні АТО переважна більшість з них знаходиться не офіційно, а отже довести свою причетність до бойових дій на Сході буде не можливо.

Хто захистить бійців АТО від бюрократії в Міноборони ? (ВІДЕО)


Замість обіцяних доплат військові змушені витрачати свої кошти на ремонт техніки, яка перебуває в аварійному стані.

"Складається враження, що про нас забули. Де ми знаходимося і хто ми такі - не знаєм. Мало того, що прийшлося шукати спонсорів, щоб хоч якось екіпіруватися на Схід, так ще й зараз інструменти присилають з дому, запчастини - за свій кошт, або за допомоги волонтерів. Я не розумію, де влада? " - каже водій БТР-а Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти викрили оборудки Міноборони (ВІДЕО)

Разом з тим, офіційні особи Міністерства оборони звітують про належно-працюючу систему ремонту військової техніки, а потік коштів на ці цілі не припиняється.

Подробиці у сюжеті "Люстратора"




Теги: Україна
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
хмм 10 грудня 2014 11:21
Не нравится 0 Нравится
на фото кацапські війська з іноземної статі 2012 року... думайте що викладаєте!!!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: