Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО: бойовики застосували важке озброєння на всіх напрямках

Доба в зоні АТО: бойовики застосували важке озброєння на всіх напрямках
Протягом минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 26 обстрілів позицій українських військових з боку терористів. Як повідомляє прес-центр АТО, на Донецькому напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Луганському, а з великокаліберних кулеметів – по Опитному.

Авдіївку та Зайцеве терористи обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

на Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів та озброєння БМП бойовики обстріляли Широкине, Красногорівку і Водяне. Талаківка, Павлопіль, Новомихайлівка, Тарамчук та Широкине також були обстріляні з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї, а у Водяному терористи застосували озброєння БМП.

На Луганському напрямку під вогонь зі 120 мм мінометів потрапили Балка Кошарна та – тричі поспіль - Кримське. З гранатометів терористи обстріляли Троїцьке та Станицю Луганську.

Нагадаємо, протягом дня 5 грудня бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українських військових.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: