Вхiд на сайт
Авторизацiя

Меркель розповіла, коли Україна дістане контроль над кордоном

Канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає, що Україна має відновити контроль над власним кордоном «наприкінці процесу».

Меркель розповіла, коли Україна дістане контроль над кордоном


Про це вона сказала на брифінгу після завершення переговорів у Берліні.

«Україна дістане остаточний контроль над власним кордоном тільки наприкінці процесу, а до цього ми маємо згоду, що спостерігачі ОБСЄ можуть рухатися вільно до кордону. Іноді це можливо, іноді проблематично, і російський президент це зазначив», – сказала вона.

Також, за словами Меркель, питання про збройну місію ОБСЄ варто порушити тільки після запуску виборчого процесу на Донбасі.

«Коли існуватиме закон про вибори, і процес місцевих виборів готуватимуть, тоді можна буде говорити і про збройну місію ОБСЄ», – сказала канцлер.

Як відомо, у ніч на 20 жовтня в Берліні понад чотири години тривали переговори нормандської четвірки: канцлера ФРН Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, президента України Петра Порошенка і президента РФ Володимира Путіна.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: