Вхiд на сайт
Авторизацiя

Журналісти викрили оборудки Міноборони (ВІДЕО)

Президент України Петро Порошенко доручив Міноборони ще до 10 жовтня екіпірувати українських військових у зимню форму. Однак за повідомленнями з фронту ніяких поставок одягу для бійців від держави не було, а поодинокі випадки завозу екіпіровки не надто допомогли українцям - одяг розлізся у перші дні його експлуатації.

Журналісти викрили оборудки Міноборони (ВІДЕО)


Учасники АТО волають про допомогу: навіть якщо волонтери зупинять свою діяльність на 1-2 дні це буде для фронтовиків значно відчутно.

Держава тим часом продовжує наживатися на війні. Як виявили журналісти 17-го каналу Міноборони таки закупило форму для військових, при чому навіть більше аніж самих військових в зоні АТО. Однак до останніх екіпіровка так і не доїхала. Відповіді на запитання куди поділися так необхідні для бійців зимові речі у спецрепортажі:



Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: