Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: Бойовики били 43 рази, стріляли з заборонених мінометів

АТО: Бойовики били 43 рази, стріляли з заборонених мінометів
За минулу добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.
На Луганському напрямку зафіксовано 19 обстрілів по силах АТО.

"Зокрема, у напрямку Новозванівки ворог використовував артилерію калібру 152мм та 122мм. В Новоолександрівці обстріли з боку бойовиків тривали з мінометів 120 калібру, в Станиці Луганській – з мінометів калібру 82мм. Також по підрозділах Збройних Сил України вели вогонь з артилерії калібру 122мм та мінометів обох калібрів в районі Попасної", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 обстрілів.

Бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82мм по позиціях сил АТО в районах Мар'їнки і Красногорівки. Біля Широкиного, крім мінометів, терористи застосовували БМП, гранатомети і кулемети крупного калібру. По Старогнатівці били зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики 6 раз обстріляли позиції українських позицій.

У Зайцевому бойовики били з мінометів 120 калібру. Сили АТО в Авдіївці, Новгородському і Троїцькому сепаратисти обстріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Ninik 18 жовтня 2016 10:36
Не нравится 0 Нравится
Це ще не стрiляли!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: