Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зона АТО: під вогнем три напрямки, бойовики запустили Гради

Зона АТО: під вогнем три напрямки, бойовики запустили Гради
За добу проросійські найманці 30 разів стріляли по позиціях бійців АТО, бойовики використовували заборонену Мінськими угодами зброю. Про це повідмоляє штаб АТО на своїй сторінці у Facebook.

Донецький напрямок

По Невельскому та Кераміку бойовики стріляли з важкої артилерії 152-мм калібру.

По Авдіївці - з самохідних установок 122-мм калібру. Зокрема, на ділянці Авдіївка - Луганське проросійські найманці застосували міномети 120-мм та 82-мм калібру, гранатомети та кулемети.

Біля Луганського бойовики задіяли бойові машини піхоти та зенітні установки. Зокрема, БМП застосували поблизу Верхньоторецького, де також працював снайпер.

Маріупольський напрямок У Красногорівці бойовики застосували ракетні системи залпового вогню Град, у Широкиному - міномети, гранатомети та кулемети великого калібру, а в Красногорівці та Павлополі - міномети.

Зокрема, поблизу Талаківки проросійські найманці використовували стрілецьку зброю.

Луганський напрямок

На Луганщині гранатометний вогонь вівся по укріпленнях у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці. У Новозванівці, до того ж, зафіксовано снайперську активність. До речі, колишній начальник Генерального штабу України оцінив можливість вторгення Росії найближчим часом.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: