Вхiд на сайт
Авторизацiя

Готують провокації: на передову Л/ДНР приїхали пропагандистські ЗМІ з РФ - розвідка

Готують провокації: на передову Л/ДНР приїхали пропагандистські ЗМІ з РФ - розвідкаНа честь приїзду російських журналістів, які відповідають за кремлівську пропаганду, бойовикам, які знаходяться на передовій, видали портативні радіостанції, привезені з Росії.

Представники кремлівської пропаганди приїхали до окупованого Донбасу, причому кілька груп російських журналістів привезли на передову. Передбачається, що вони будуть брати активну участь у провокаціях, спрямованих на дискредитацію українських військовослужбовців. Про це повідомляє ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

За наявною інформацією, з метою дискредитації України, звинувачення її в порушеннях домовленостей, підписаних в Мінську, на підконтрольній бойовикам території активізувалися збройні сили РФ. Прогнозується, що протягом двох наступних днів на передових на Артемівському і Дебальцевському напрямках будуть перебувати російські ЗМІ. Їх завдання - зйомка відповіді сил АТО на обстріли, спровоковані противником.

Розвідка також повідомляє, що в честь приїзду російських журналістів, які відповідають за кремлівську пропаганду, бойовикам, які знаходяться на передовій, видали портативні радіостанції, привезені з Росії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: