Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де в Ужгороді купити продукти дешевше? (ТАБЛИЦЯ)

Декілька тижнів тому, при нестабільній економічній ситуації в країні ціни на продукти відчутно зросли й ужгородців охопила справжня харчова паніка. Покупці буквально "змітали" з полиць супермаркетів та торговельних лавок на базарах продукти першої необхідності (муку, цукор, сіль, гречку, рис, макарони та навіть пшоно!).

Де в Ужгороді купити продукти дешевше? (ТАБЛИЦЯ)


Окремі приватні підприємці, спостерігаючи за діями мешканців обласного центру, збільшили вартість продуктів у два-три рази чи взагалі поховали товари з полиць.

А постачальники товарів щодня міняли ціни в "прайсах" на продукти, обґрунтовуючи все зростанням курсу валют й вартості палива.

Але теж дивно, гречка, цукор та борошно - українські. Чого ці продукти зросли аж у два-три рази?!

Тепер же покупці все частіше звертають увагу на цінники в супермаркетах та базарах і стали прискіпливішими до якості товару та готові обійти пів Ужгорода аби купити додому більш дешевші необхідні товари.

Закарпатський кореспондент провів моніторинг цін на основну групу товарів.

Пропонуємо переглянути порівняльну таблицю цін на товари, які споживачі найчастіше купують.

Для аналізу ми взяли ціни на продукти провідних супермаркетів Ужгорода - "Дастор", "Велмарт", "Сільпо" і "Вопак". З базарів - "Корятовича", "Краснодонців" та "Білочка". Всі ціни вказані в гривнях станом на 17 березня 2014 року.

Порівняльна таблиця


Де в Ужгороді купити продукти дешевше? (ТАБЛИЦЯ)


Різниця в ціновому діапазоні практично зникла, але все ж є мережі магазинів, де ціни на всі групи товарів дорожче на відміну від інших.

Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!