Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" Путіна

"Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" ПутінаОстаннім часом президент Росії Володимир Путін перестав з'являтися на публіці, а його прес-служба публікувала старі фотографії президента. У мережі одразу почали ходити чутки про ймовірні хвороби російського лідера або навіть про смерть. Ухилення прес-секретаря президента РФ Дмитро Пєскова від прямої відповіді на запитання, коли ж Путін з'явиться на телеекранах, також не додало громадськості впевненості в "абсолютному здоров'ї" російського лідера.

Не дуже вірять користувачі й у заяви Пєскова про те, що, мовляв, президент РФ дуже зайнятий, бо має багато непублічних зустрічей. У мережі вже з'явилося чимало фотожаб та жартів про те, що ж насправді сталося із Путіним: кажуть, що в Кремлі вже гримують Безрукова.

У зв'язку з таким ажіотажем згадаємо прогнози астрологів щодо майбутньої долі Путіна, які вони давали наприкінці 2014 року.

"Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" Путіна Астролог Людмила Халанська:

- У Путіна все погано. У нього негативний гороскоп на найближчі кілька років. Оскільки дати смерті ніколи не буває у гороскопі, її вирахувати не можна, але є дуже багато негативу, діючого на нього у всіх сферах життя. Найближчий період буде для нього найбільш негативним. Потім влітку (в кінці травня - початку червня) 2015 року у нього станеться щось особисте, можливо, зі здоров'ям, може навіть з якимось отруєнням. Там задіяний Нептун, який асоціюють з отрутою, ліками тощо. Але він вибереться. Однак до січня 2016 року відбудеться те, чого ми всі так чекаємо.

Астролог Ганна Цуркан: "Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" Путіна

- Путіна чекають великі випробування за станом здоров'я... Є ще таке поняття як квадратура Урану до Плутона. Якщо людина не проводить реформ, не приносить своїх жертв, не очищає свою свідомість від бруду, а жертви наносить іншим людям, то Плутон дуже карає за це, іноді навіть знищує. Також у Путіна буде перевірка Чорного та Білого Місяців, оскільки йому виповнюється 63 роки (цикл планети Білий Місяць становить сім років, а 63 - це сім на дев'ять). Його будуть перевіряти на добрі справи і карати за злочини, за спокуси, які він дає своєму народові, тому що він спокушає їх на війну з братами. До кінця 2015 року він повинен зникнути. Куди? Побачимо, куди його заженемо в кут.

"Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" Путіна Астролог Влад Росс:

- Путіна повалять у 2017 році. У Росії буде такий самий Майдан, як і в Україні. Народ просто його скине одразу й назавжди, якщо не буде до цього на нього замаху, який, до речі, на нього можуть вчинити ще наприкінці 2014 року [якщо спроба такого замаху була здійснена, то нам про це невідомо]. Путін не може просидіти при владі більше ніж аметонівський цикл затемнень (18 років). Він прийшов на фатальному затемненні, яке було видно в усій Європі, в тому числі і в Москві, і в Києві. І він був призначений наступником саме в аурі цього затемнення - 9 серпня 1999 року. Якщо людина приходить на фатальному затемненні (а затемнення - це завжди фатум, рок), то він повинен піти на ньому [у 2017 році], тому що затемнення скидає людину - саме те, на якому людина приходить до влади.

Дж-ло


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ПУТИН СДОХ 15 березня 2015 11:29
Не нравится 0 Нравится
ПУТИН СДОХ СОБАКА, Янукович собирается в Сомали или Гондурас, его БАНДА ТОЖЕ ГОТОВИТСЯ ДРАПАТЬ. Надо собак перехватить, АРЕСТОВАТЬ, судить, конфисковать ВСЁ НАГРАБЛЕННОЕ И РАССТРЕЛЯТЬ (а лучше ПОВЕСИТЬ КАК Муссолини)
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: