Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці масово пересідають з бензинових авто на дизель

Українці масово пересідають з бензинових авто на дизель
Кількість автомобілів з дизельними моторами в Україні продовжує зростати. Якщо торік авто з дизельними силовими агрегатами було 36%, то цього року їх уже 38,5%. При цьому, в модельній лінійці деяких марок в Україні досі немає дизельних автомобілів.

Так, за перші шість місяців поточного року в Україні було продано понад 14 тис. нових автомобілів з дизельними двигунами. Динаміка склала + 43% в порівнянні з першим півріччям 2016 р. Найбільша частка автомобілів з дизельними моторами серед SUV. Вона сьогодні досягла майже 50%.

Але деякі автомобільні виробники не пропонують в Україні автомобілі з дизельними двигунами взагалі.

Немає дизельних модіцікацій, наприклад, в модельному ряду Suzuki, ZAZ, Ravon, VAZ, Chery, Geely, JAC, Daewoo, SMART, Acura, Tesla, Alfa Romeo, Ferrari, Cadillac. Принаймні, не представлені на українському ринку.

Зовсім невелика частка дизельних автомобілів у Subaru (5,1% продано автомобілів з дизельними двигунами від загальної кількості продажів), Great Wall (5,6%), Opel (8,8%, хоча в Європі частка дизельних Opel в рази вища), Honda (12,1%) і Chevrolet (9,8%).

Однак, серед істинно “бензинових” брендів, які ще в недавньому минулому були представлені тільки з бензиновими моторами, спостерігається явний прогрес в “дизелізації”. Це в першу чергу стосується японських брендів, які для європейського ринку ввели в модельну лінійку версії на важкому паливі. Зокрема, частка дизелів у лінійці Lexus в Україні вже досягає 15%, Infiniti – 16%, Mazda – 18,6%, Toyota – 26,8%, Nissan – 27,9%.

При цьому, на відміну від України, автомобілі з дизельними моторами втрачають популярність в Європі. Не в останню чергу через “дизельгейт” і зростання продажів електромобілів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Маньяк 22 липня 2017 19:31
Не нравится 0 Нравится
тесла не пропонуэ авто на дизелі? який жах))))
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: