Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, коли почнуть реконструювати пошкоджений паводком міст у Сваляві

Стало відомо, коли почнуть реконструювати пошкоджений паводком міст у Сваляві
Триває оформлення документації на реконструкцію мосту в центрі Сваляви, який пошкодив паводок у листопаді минулого року.

– Проектно-кошторисна документація вже виготовлена й пройшла експертизу в Києві, – повідомляє Геннадій Москаль. – Зараз оголошується тендер, термін подачі заявок – один місяць. Реконструкція мосту почнеться після визначення переможця, роботи фінансуватимуться частково з обласного бюджету, а частково – з Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, що 7 листопада 2016 року паводкова хвиля пошкодила в Сваляві міст, який веде до присілку Бистрий. Вода підмила одну з опор, внаслідок чого бетонне покриття просіло на півтора метра. Рух транспорту через міст закритий, однак проїхати в присілок Бистрий можна іншими шляхами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Вася 18 липня 2017 19:27
Не нравится 0 Нравится
Шобо наладити міст - конкурс устройили. Вангуву уграє компанія яка належить ланьови... Д!@#$біли Б!@#$ля
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: