Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Латориці знайшли тіло дитини: поліція оприлюднила офіційні подробиці (ФОТО)

У Латориці знайшли тіло дитини: поліція оприлюднила офіційні подробиці (ФОТО)
Учора водолази нарешті знайшли в річці Латориця тіло 8-річного жителя м.Мукачева, який намагався витягнути з води м’яч і втопився ще кілька днів тому.

Учора, 15 липня, під час проведення пошукових робіт водолази знайшли посеред русла річки Латориця в м.Мукачеві тіло хлопчика, який втопився ще 12 липня. Тіло було знайдено на перекаті неподалік вулиці Керчі в Мукачеві.

Мати впізнала в утопленику свого 8-річного сина, про зникнення якого в поліцію повідомили 13 липня.

А трагедія сталася близько 16-ї години ще 12 липня. 8-річний хлопець разом із сусідськими дітьми бавився на березі р.Латориці. Коли у воду впав м`яч, дитина пірнула за ним, але на берег більше не повернулася. Діти, які були очевидцями, бачили, що товариша відносить течією, але, перелякавшись, втекли і нікого не повідомили про подію...

Наступного дня про зникнення дитини в поліцію заявив сусід родини. На пошуки 8-річного школяра були задіяні поліцейські Мукачівського відділу поліції, водолази та працівники ДСНС. І от учора тіло знайшли, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Латориці знайшли тіло дитини: поліція оприлюднила офіційні подробиці (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: