Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки коштує квартира в Ужгороді в червні 2017 року

Покупці в Ужгороді вибирають невеликі квартири вартістю до $ 25000 в будинках старого житлового фонду і новобудовах.
Скільки коштує квартира в Ужгороді в червні 2017 року

Агент з продажу нерухомості АН «Затишок» Мар'яна Розгон розповіла порталу Domik.ua, що вартість квартир вторинного ринку нерухомості Ужгорода в червні 2017 року знизилася в середньому на 5% в порівнянні з минулим місяцем. Купівельний попит спрямований на одно- і двокімнатні квартири як в новобудовах, так і в будинках старого житлового фонду. При цьому близько 60% клієнтів купують житло для подальшої здачі в оренду, а 40% -для власного користування.

У червні 2017 року більшість покупців купує квартири вартістю до $ 25000.

За даними агентств нерухомості Ужгорода, при покупці житла клієнти звертають увагу на локацію будинку. Зручна транспортна розв'язка і розвинена інфраструктура поблизу будинку вважаються обов'язковими умовами покупців. Важливий і тип споруди об'єкта. Будинки цегляної серії залишаються найбільш затребуваними на ринку нерухомості міста.

Власники квартир готові торгуватися і поступатися при продажу. Розмір знижки в середньому може становити від $ 500 до $ 1000.. Термін продажу житла триває від одного місяця до двох і залежить від початкової вартості об'єкта.

Ріелтори Ужгорода розповідають, що в більшості випадків покупці вибирають об'єкти, розташовані на центральних вулицях міста - Мукачівської, Капушанській, Собранецькій.

Ціни на квартири в новобудовах


Інтенсивність зведення новобудов в місті низька. За словами ріелторів, забудовники в Ужгороді зводять нові житлові комплекси в основному в районах, наближених до центру міста, тому на околиці варіантів таких житлових об'єктів мало.

Мар'яна Розгон зазначила, що покупці купують квартири в новобудовах на різних етапах будівництва. Ті, хто хоче заощадити кошти і при цьому не боїться ризикувати, купує житло в будинках, зведення яких тільки розпочато. Клієнти, які побоюються інвестувати в будівництво нових ЖК під час закладки фундаменту, набувають житлові об'єкти тільки в зданих в експлуатацію новобудовах.

Спеціаліст з нерухомості додала, що купівельний інтерес спрямований на об'єкти, обладнані всім необхідним - рекреаційними зонами, наземним і підземним паркінгами, супермаркетами і магазинами.

Проаналізувавши пропозиції продажу квартир в новобудовах Ужгорода від забудовників редакція Domik.ua склала наступну таблицю:

В Ужгороді пропозицій продажу квартир від забудовників досить, щоб покупець зміг вибрати прийнятний варіант. У місті представлені 4 новобудови комфорт-класу, 2 - преміум-класу, і 1 житловий будинок - економ-класу.

Більше інформації про первинний ринок нерухомості міста можна знайти у відгуках про новобудови Ужгорода.

Ціни на квартири в будинках старого житлового фонду


У червні 2017 року покупці, які прагнуть заощадити, купують квартири в будинках старого житлового фонду. Такі клієнти звертають увагу на стан комунікацій, наявність поблизу зупинок громадського транспорту і загальний стан прибудинкової території. Панельні об'єкти вже довгий час залишаються непопулярними через неналежні тепло- і звукоізоляції.

Середні ціни пропозицій продажу квартир в будинках старого житлового фонду Ужгорода в червні 2017 року:
Для порівняння, купити квартиру у Львові можна за $ 20000 на околиці міста. Вартість актуальна для однокімнатних квартир в будинках старої споруди Львова.

Ціни на покупку квартир в новобудовах на вторинному ринку нерухомості

Середні ціни пропозицій продажу квартир в новобудовах на вторинному ринку Ужгорода в червні 2017 року:
Скільки коштує квартира в Ужгороді в червні 2017 року

Для порівняння, купити квартиру у Львові можна за $ 20000 на околиці міста. Вартість актуальна для однокімнатних квартир в будинках старої споруди Львова.

Ціни на покупку квартир в новобудовах на вторинному ринку нерухомості

Середні ціни пропозицій продажу квартир в новобудовах на вторинному ринку Ужгорода в червні 2017 року:
Скільки коштує квартира в Ужгороді в червні 2017 року

У таблицях вказані середні ціни на покупку квартир в Ужгороді. Вартість об'єктів може змінюватися, тому що залежить від площі, планування і наявності ремонту в квартирі.

Розмір завдатку

Мар'яна Розгон зазначила, що деякі клієнти перед оформленням угоди купівлі-продажу залишають продавцеві завдаток. Ті, хто вирішує заплатити таку заставну суму, оформляє процедуру нотаріально. Середній розмір завдатку може становити 2-3% вартості квартири.

гонорар ріелтора

Агент з продажу нерухомості Максим Немельчук розповів, що розмір гонорару ріелтора в Ужгороді становить 3% від вартості житла. Послуги брокера оплачують і покупець, і продавець навпіл - по 1,5% кожен.

прогноз ринку

Брокери Ужгорода прогнозують зниження купівельного попиту на квартири первинного і вторинного ринку в короткостроковій перспективі. Ситуація може спровокувати негативну динаміку цін на житло. Поновлення інтересу з боку клієнтів до будівельних об'єктів очікується фахівцями в вересні-жовтні 2017 року.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Виктор Триног 30 листопада 2017 17:08
Не нравится 0 Нравится
Видимо они с такими ценами уже вступили в ЕС
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: