Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд задовільнив клопотання і наклав арешт на крамницю Фунданича в Ужгороді

Суд задовільнив клопотання і наклав арешт на крамницю Фунданича в Ужгороді
Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко, Ужгородський міськрайонний суд задовольнив клопотання органу досудового розслідування ініційованого місцевою прокуратурою та наклав арешт на історичну будівлю магазину Фунданича в місті Ужгороді.

Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області. Таким чином, це забороняє забудовнику будь-яким чином користуватися чи здійснювати будівельні роботи будівлі на вул. А. Волошина, 47 в місті Ужгороді.

В ухвалі суду вказано, що будівля магазину Фунданича в місті Ужгороді є речовим доказом у кримінальному провадженні за фактом знищення історичного будинку, що внесений до історико-архітектурного опорного плану міста, як об'єкт культурної спадщини з відповідним охоронним статусом, під приводом реконструкції з надбудовою житлового будинку по вул. Волошина №47.

Суд задовільнив клопотання і наклав арешт на крамницю Фунданича в Ужгороді




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Лоці 26 червня 2017 21:34
Не нравится 0 Нравится
Вот якби у Мукачеві провірили кілько Балоги не законно віддали, йой точніше вкрали майна в міста і його жителів
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: