Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги містян: впродовж тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії

До уваги містян: впродовж тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії
В Закарпаттяобленерго попередили, на яких вулицях міста можуть впродовж тижня "виключити світло"

Як повідомляє кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго», сьогодні, 12 червня, працівники Ужгородського МРЕМу проводять реконструкцію повітряних ліній електропередач на вулицях Коритнянській, Олександрівській, Гагаріна 52-260, Урожайній та ремонтні роботи на Кошицькій, Глибокій, Університетській, Північній.

Завтра, 13 червня, працівники МРЕМу робитимуть реконструкцію повітряних ліній електропередач на вулицях Другетів, Маресьєва, Айвазовського, у провулку Мебльовиків, а також капітальний ремонт на вулицях Грушевського 45,47,49,51,53,55,57,59,61,63,65,67, Минайській 34.

На середу, 14 червня, заплановані ремонтні роботи на Кошицькій, Орлиній, заміна трансформатора на вулицях Дайбозькій, Високій, Гоголя, Цегольнянській, Вінничній.

На набережній Слов’янській (ресторан «Венеція») у четвер, 15 червня, працівники МРЕМу робитимуть капремонт трансформаторної підстанції.

12-16 червня на вулицях Сільвая, Малій, Лодія – реконструкція повітряних ліній електропередач.

Роботи триватимуть з 09.00 до 17.00 і в цей час можливі відключення електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПАТ «Закарпаттяобленерго», контактний номер кол-центру - 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: