Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті не вистачає 19 внутрішніх пунктів пропуску, – Москаль

На Закарпатті не вистачає 19 внутрішніх пунктів пропуску, – Москаль
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що Закарпатській області не вистачає 19 пунктів пропуску на кордоні до вступу в силу безвізу.

Про це повідомляє «112.ua».

«У нас не вистачає, ми порахували, десь 19 пунктів пропуску, якщо запрацює на 12 червня безвізовий режим. Ми сподіваємося в цьому році відкрити тільки один на угорському кордоні. Інші – все стихло. Це наші внутрішні (ПП). Це вина Кабміну, міністерств, відомств, фіскальної служби, які повинні цим займатися. Потік людей збільшиться. Із Закарпаттям у чотирьох країн малий прикордонний рух, він не відміняється з безвізом», – заявив Москаль.

Нагадаємо, вчора в ході наради про вступ в силу безвізу голова ДПСУ Віктор Назаренко заявляв, що інфраструктурний потенціал пунктів пропуску на кордоні ще не відповідає реальному руху на кордоні з ЄС. У той же час Назаренко відзвітував, що Держприкордонслужба готова до вступу в силу безвізу з ЄС. Петро Порошенко у ході тієї ж наради зажадав від місцевої влади створити «європейські умови» на пунктах пропуску.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: