Вхiд на сайт
Авторизацiя

Петиція до Порошенка з вимогою розблокувати "ВКонтакте" зібрала більше 20 тисяч підписів

Петиція до Порошенка з вимогою розблокувати "ВКонтакте" зібрала більше 20 тисяч підписів
Петиція на сайті електронних петицій до Президента України Петра Порошенка щодо відміни блокування російської соціальної мережі “ВКонтакте” набрала 20 тисяч 448 підписів.

"Це величезна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту, творчості, контенту і т.д. Втрата цієї платформи вкрай негативно позначиться на вітчизняному виробнику будь-якого виду товарів, послуг і івентів. Дане рішення адміністрації президента несе ряд негативних наслідків", – йдеться в тексті петиції.

Петиція була зареєстрована 16 травня. До кінця збору підписів залишилося 86 днів. Щоб її розглянув Президент петиція має зібрати 25 тисяч, тобто ще лишилося – менше 5 тисяч підписів.

Зазначимо, для розгляду Президентом петиції, вона має набрати 25 тис підписів.

Як повідомляє Іnforesist з посиланням на дані SimilarWeb, за 5 днів відвідуваність соцмережі "ВКонтакте", на яку інтернет-користувачі заходять через VPN, з 10,1 мільйонів візитів скоротилась на 3,35 мільйони до 6,75 мільйона разів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Назар 24 травня 2017 16:19
Не нравится +1 Нравится
Абсолютно согласен, надеюсь он одумается.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: