Вхiд на сайт
Авторизацiя

На межі Закарпаття відбулася міжнародна трофі-експедиція "Карпатський Кордон - 2017" (ВІДЕО)

На межі Закарпаття відбулася міжнародна трофі-експедиція "Карпатський Кордон - 2017" (ВІДЕО)
Щороку з 29 квітня до 2 травня львівський Позашляховий клуб проводить трофі-експедицію під назвою "Карпатський Кордон". Захід охоплює маршрут від Торунського перевалу, що розташований на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, на околиці села Торунь, та до Ужоцького (на межі Галичини і Закарпаття).

Про це "ЗК" повідомляє закарпатський блогер Станіслав Шпонтак та додає відповідне відео. Розповідає: "На захід з'їжджаються автомобілі не тільки з Україні, а й з сусідніх Білорусі, Польщі, Литви, Словаччини, Латвії, Естонії, Молдови. Рух маршрутом проходить групами по 5-15 машин. Тут визначено керівників груп, а також місця для ночівлі. В середньому кожного року в заході бере участь близько сотні автомобілів".

Частину кадрів у відео знято за допомогою квадрокоптера. Пропонуємо переглянути.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: