Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатка вразила конкуренток реаліті-шоу дорогою весільною сукнею (ВІДЕО)

Сентиментальна наречена Анна з села Рокосово Закарпатської області виходить заміж за справжнього чемпіона.
Закарпатка вразила конкуренток реаліті-шоу дорогою весільною сукнею (ВІДЕО)

У новому випуску шостого сезону в перегонах за медовий місяць у Єгипті учасниці за традицією здивують глядачів «1+1» цікавими сценаріями весіль на будь-який смак і бюджет.

Сентиментальна наречена Анна з села Рокосово Закарпатської області виходить заміж за справжнього чемпіона. Справа у тому, що майбутній чоловік дівчини професійно займається волейболом і єдиною своєю слабкістю вважає Анну.

Під час весільної клятви наречений, не стримуючи сліз, дав обіцянку кохати і підтримувати майбутню дружину до останнього подиху, чим зворушив усіх запрошених, а учасниці проекту навіть назвали молодих найбільш душевною парою випуску.

Місцем проведення свята наречена обрала затишний ресторан на березі озера, а кольором весілля - смарагдовий. Гостей розважали популярним на Західній Україні бармен-шоу і закарпатськими конкурсами.

Цікаво, що конкурентки Анни зізналися, що наречена обрала настільки дорогу сукню, що у весільному салоні вони б навіть побоялися на неї подивитися.

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» глядачі найбільш позитивного романтичного реаліті «4 весілля» разом з учасницями проекту вирушать на весілля у кольорі марсала бухгалтера Яни з міста Первомайськ, свято у європейському стилі Анни з Закарпаття, еко-весілля у шатрі Аліни з Дніпра, а також відвідають столичне гуляння нареченої з непростим характером Олени.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: