Вхiд на сайт
Авторизацiя

Благодатний вогонь зійшов в Єрусалимі: з'явились перші вражаючі кадри

Благодатний вогонь зійшов в Єрусалимі: з'явились перші вражаючі кадри


Сьогодні, 15 квітня о 14:22 у храмі Воскресіння Христового над Гробом Господнім в Єрусалимі відбулося сходження Благодатного Вогню. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Роздав святиню тисячам вірних Блаженніший Патріарх Єрусалимський Феофіл III, Предстоятель Єрусалимської Православної Церкви.

Офіційна делегація Української Православної Церкви на чолі з керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським та Броварським Антонієм також отримала Благодатний Вогонь від Першосвятителя Єрусалимської Церкви.

Нагадаємо, сьогодні о 20.30 Благодатний Вогонь з Храму Гробу Господнього з Єрусалиму прибуде в аеропорт "Ужгород".

Близько 23:00 в Києво-Печерській Лаврі на площі перед Успенським собором, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій за традицією роздасть віруючим Благодатний Вогонь.

Наживо з Єрусалиму. Чeкаєм на відкриття храму Гроба Господнього. #УПЦ #Центрінформ_УПЦ

Опубликовано Центр інформації УПЦ 15 апреля 2017 г.


Holy Fire from Jerusalem

Holy Light (Holy Fire) in Jerusalem

Опубликовано cyc 15 апреля 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: