Вхiд на сайт
Авторизацiя

За вихідні закарпатські правоохоронці спіймали 12 нетверезих водіїв

Поліція склала адмінпротоколи на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, в Хустському, Тячівському, Виноградівському, Берегівському, Рахівському, Великоберезнянському, Перечинському та Мукачівському районах

За вихідні закарпатські правоохоронці спіймали 12 нетверезих водіїв


Відразу трьох нетверезих водіїв спіймали за минулу суботу хустські поліцейські. В селі Іза патрульний наряд зупинив автомобіль ВАЗ-2101 за те, що водій не був пристебнутий паском безпеки та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 0,68 проміле алкоголю.

На автодорозі між населеними пунктами Березово-Нижній Бистрий працівники поліції зупинили міні-трактор, який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував 50-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер зафіксував у нього 1,7 проміле алкоголю.

У Хусті близько другої години ночі наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2107 за те, що водій заїхав під знак заборони. При цьому 20-річний чоловік, який перебував за кермом, мав 2,2 проміле алкоголю в крові, про що засвідчив алкотест.

Двох нетверезих водіїв викрили мукачівські ГШР. В селі Бобовище працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ-2101, на якому не світили фари. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час освідчення в районній лікарні.

Водія, який керував автомобілем ВАЗ-21099, правоохоронці зупинили в селі Зняцево, так як у на машині не працював світловий мигаючий сигнал, який би оповіщав про поворот. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився, за що на нього було складено відповідний адмінпротокол при двох свідках.

На 7-му кілометрі автодороги Виноградів-Берегово працівники поліції зупинили автомобіль «Меrсеdеs», на якому не горіло світло. Машиною керував 59-річний житель села Нове Село Виноградівського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік від експертизи відмовився. Правоохоронці склали на нього адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння при свідках.

В Берегові наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2109 за те, що на машині не горіли задні габарити. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Про це поліція при свідках склала відповідний адмінпротокол.

У Тячеві працівники поліції зупинили зранку автомобіль «Меrсеdеs», за кермом якого перебував 36-річний місцевий житель. Машину спинила через небезпечні маневри на дорозі, які могли призвести до ДТП. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, алкотестер виявив у нього 1,2 проміле алкоголю.

У селі Дулово Тячівського району патрульний наряд зупинив водія скутера «Вайпер», який їхав, створюючи аварійну ситуацію на дорозі. За кермом перебував 50-річний місцевий житель. Водій не мав водійського посвідчення, визнав, що вживав алкогольні напої. На нього було складено два адмінпротоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія.

У Великому Бичкові Рахівського району правоохоронці зупинили мотоцикл «Мустанг», за кермом якого перебував 47-річний місцевий житель. Транспортний засіб не був зареєстрований, водій не мав водійського посвідчення, але перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від експертизи чоловік відмовився, за що на нього при свідках було складено відповідний адмінпротокол.

У Великому Березному вночі наряд ГШР зупинив автомобіль «Маzdа» іноземної реєстрації під керуванням 26-річного місцевого жителя. На машині не освітлювався задній номерний знак, а водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідчення в районній лікарні в нього виявили 2 проміле алкоголю.

У Перечині серед ночі патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2101, за кермом якого перебував 27-річний житель села Новоселиця. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 0,78 проміле алкоголю.

Усі складені адмінпротоколи поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: