Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перепланування та реконструкція житла: що потрібно знати

Перепланування та реконструкція житла: що потрібно знати


Облаштувати максимально комфортне, унікальне та гармонійно поєднане з потребами житло мрія кожного господаря. Не рідко для досягнення такого ефекту стандартне планування треба змінювати.

Як розповідають у Будівельній компанії «Avila DeLuxe» сьогодні на ринку новобудов все частіше застосовується практика, коли забудовники самі пропонують клієнтам варіанти перепланування:

"Вже у проекті квартир ми передбачаємо його "безболісні" зміни. Таким чином кожен клієнт може обрати найзручніший формат власного житла та максимально прилаштувати його до власних потреб" - кажуть в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як облаштувати малогабаритну квартиру: практичні поради від експертів

Особливою популярністю в останній час користується і об’єднання декількох квартир в одну, в тому числі на різних поверхах. За словами експертів компанії такі зміни пов’язані з необхідністю розширення житлової площі, збільшення функціональності та комфорту житла:

«Другий поверх квартири чудово підійде для спальні, дитячої кімнати, чи кабінету, а нижній зазвичай використовують під зону відпочинку та для зустрічі гостей».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зона відпочинку на даху: цікава новинка з’явиться в Ужгороді (ФОТО)

Купуючи квартиру в ЖК “Avila DeLuxe” ви можете втілити всі свої побажання ще на стадії будівництва і квартиру побудують вже з урахуванням ваших бажань.

ЖК “Avila DeLuxe” пропонує різні квартири - від 27м2 до 87м2. Це нова якість житла за доступними цінами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: