Вхiд на сайт
Авторизацiя

Елетронні табло в Ужгороді: термін дії 3 тижні і без обіцяного Wi-Fi (ВІДЕО)

Ще влітку на маршрутних зупинках біля коледжу мистецтв і на проспекті Свободи встановили табло. Запрацювали вони 27 жовтня. А через три тижні - екрани згасли.

Елетронні табло в Ужгороді: термін дії 3 тижні і без обіцяного Wi-Fi (ВІДЕО)


Як повідомляє "21 Канал", електронні табло, які встановили на двох маршрутних зупинках Ужгорода ще 4 місяці тому повноцінно так і не запрацювали.

Поблизу коледжу культури та мистецтв на Грушевського, а також на проспекті Свободи біля Собору Кирила та Мефодія табло з’явилися у кінці липня, а запрацювали 27-го жовтня. Висвітлювались маршрути та час прибуття.

За 3 тижні – екрани згасли. У міськраді повідомили: з’явилися проблеми із живленням, наразі працюють аби підсилити його.

А от обіцяного безкоштовного Wi-Fi, яке мало розповсюджувати табло, ужгородці не дочекаються - міській раді не вдалося укласти договір із мобільним оператором.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: