Вхiд на сайт
Авторизацiя

На сайті «Укрзалізниці» запрацювала електронна форма для скарг і пропозицій

На сайті «Укрзалізниці» запрацювала електронна форма для скарг і пропозицій
На офіційній сторінці сайту «Укрзалізниці» з’явилася електронна форма звернень для зауважень щодо сервісу та боротьби з корупцією. Відтепер про такі явища можна повідомити не лише на гарячі лінії, а й в електронній формі.

Щоб заповнити електронну форму, користувачеві потрібно вибрати, чого саме стосується звернення: пасажирських, приміських послуг чи антикорупції. Заявник має вказати ім’я, електронну адресу, тему повідомлення та сформулювати його зміст. Для того, щоб детально розглянути звернення, зміст повідомлення має бути конкретним, із зазначенням дати, місця, номера поїзда, вагона, сполучення та інших подробиць.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила мобільну версію сайту з продажу квитків. Раніше компанія скасувала чотири види броні і посилила умови викупу місць для організованих груп пасажирів. Також з 1 грудня призупинилася послуга резервування місць в поїздах через інтернет для запобігання спекуляції квитками під час свят.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: