Вхiд на сайт
Авторизацiя

Офіційно: винуватцем резонансного ДТП в Ужгороді з п'яним чоловіком на BMW виявилася ... жінка

Ужгородська патрульна поліція надала офіційні подробиці вчорашнього "п'яного" ДТП в Ужгороді на Собранецькій.
Офіційно: винуватцем резонансного ДТП в Ужгороді з п'яним чоловіком на BMW виявилася ... жінка

Нагадаємj, що вчора в закарпатських ЗМІ поширилася інформація з відео, про те що на Собранецькій трапилася ДТП. Зі слів очевидця події, водій іномарки знаходився в стані алкогольного сп'яніння. На сторінці журналіста Віталія Глаголи було опубліковано відео з місця ДТП:

Сьогодні ж з'явилася офіційна інформація від поліції.
2 грудня о 19:00 екіпаж ужгородських патрульних отримав повідомлення про ДТП на вулиці Собранецькій.
Прибувши на місце пригоди поліцейські виявили автомобіль BMW без номерних знаків, який зіткнувся з трактором, що виконував ремонтні роботи. Водій «БМВ» зник.
Через деякий час на місце пригоди приїхала жінка – власниця іномарки, яка надала правоохоронцям необхідні документи на автівку. Громадянка запевняла, що саме вона допустила зіткнення під час керування, хоча покази очевидців події свідчать, що за кермом був чоловік.
Під час розмови з поліцейськими жінка плуталась у поясненнях та не змогла надати чіткої відповіді факту самого ДТП або пояснити місце знаходження свого чоловіка.
Ознак алкогольного сп’яніння громадянка не мала. Після закінчення складання адмінматеріалів поліцейськими, власниця забрала авто.
Жодних ушкоджень ані трактор, ані працівники на вулиці не отримали.
Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева звертається до всіх громадян та дописувачів. Для недопущення поширення неправдивих чуток просимо надалі звертатися виключно до офіційних сайтів і сторінок та перевіряти першоджерела походження інформації.
Офіційно: винуватцем резонансного ДТП в Ужгороді з п'яним чоловіком на BMW виявилася ... жінка

Трохи пізніше з'явилися коментарі і самого свідка події Віталія Глаголи. який виразив готовність стати свідком по цій справі у сіді.

Ось і офіційна версія ДТП на Собранецькій: за кермом була жінка п'яного в драбадан екс-банкіра. І це попри відео-покази ...

Опубликовано Виталием Глаголой 3 декабря 2016 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Михайло 3 грудня 2016 14:34
Не нравится 0 Нравится
Блатне бидло все замне! А пси Авакова в цьому посприяють. Ніц не змінилосі, все набагато гірше як було!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: