Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Приватні" дороги: в Ужгороді встановили купу незаконних шлагбаумів та обмежувачів руху (ВІДЕО)

У зв'язку з численними скаргами мешканців міста муніципали спільно з патрульними почали перевіряти ужгородські вулиці

"Приватні" дороги: в Ужгороді встановили купу незаконних шлагбаумів та обмежувачів руху (ВІДЕО)


Управління патрульної поліції спільно з муніципалами перевіряють вулиці Ужгорода. Усе – у зв’язку з численними зверненнями мешканців зі скаргами: мовляв, на деяких ділянках у місті неможливо проїхати. Однією з причин є самовільне встановлення шлаґбаумів та інших обмежувачів руху. Такі конструкції, які загороджують проїзд, зводять ініціативні групи.

З проблемою незаконних встановлень обмежувачів руху добре знайомі працівники швидкої. До Ужгородської станції екстреної медичної допомоги щодоби надходить від 80 до 100 звернень. У багатьох випадках вчасно дістатися до пацієнтів просто неможливо.

Виявити порушників благоустрою дуже складно. На них чекає штраф від 1300 до 1700 гривень і покарання — ліквідація об’єкту власним коштом. Детальніше - у сюжеті "Uzh Inform":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: