Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна втрата: від поранень в зоні АТО помер ужгородець

Трагічна втрата: від поранень в зоні АТО помер ужгородецьВ АТО загинув ужгородець. Серце Давида Гамсахурдії перестало битися у шпиталі, де він тривалий час боровся за життя.

Інформацію про трагічну втрату "ПроЗаходу" підтверділи у військкоматі.

Майже місяць лікарі боролися за життя вояка, пораненого у районі шахти Бутівка.

Внаслідок поранення 27-річний Давид Гамсахурдія втратив багато крові, його життя підтримувалося у шпиталі завдяки апарату штучного дихання. Осколки міни прошили Давиду мозок, розтрощили хребет та зламали стегнову кістку.

За час перебування бійця у медичному закладі, у спробах його врятувати медиками було проведено 4 операції, крім того, лікарі готували воїна в майбутньому до операцій на хребті.

"Витягти" Давида намагалися і дніпряни, організовано здаючи кров і допомагаючи на волонтерській основі родині пораненого закарпатця.

Однак, на жаль, спроби багатьох людей завершилися трагічно: Давид Гамсахурдія помер у шпиталі.

Свого часу родина воїна покинула Сухумі, рятуючись від війни Росії з Грузією. Довгий час проживали в Анталівцях на Ужгородщині. Втім, московська навала, діставшись України, й так не полишила сім'ю з Грузії, відібравши життя Давида.

За попередньою інформацією, прощання з Героєм відбудеться вже наступного тижня на цвинтарі у Холмоку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: