Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті почато ремонт дороги "Мукачево – Рогатин" із загальним кошторисом два мільярди гривень

Від Яблуницького перевалу, що на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, углиб Закарпаття розпочато ремонт дороги національного значення «Мукачево – Рогатин». Дорога в межах області починається з Мукачева й проходить через Сільце, Хуст, Тячів, Рахів та Ясіня.

На Закарпатті почато ремонт дороги "Мукачево – Рогатин" із загальним кошторисом два мільярди гривень


Загальна вартість робіт, які заплановано завершити до кінця 2018 року, становить 2 мільярди гривень. За цю суму ремонтники повністю поміняють асфальтне покриття на дорозі протяжністю 209 кілометрів. До кінця цього року заплановано зробити перші 10 кілометрів.

З часу здобуття Україною незалежності такі суми на ремонт закарпатських доріг ще не виділялися, фінансування з держбюджету домігся голова ОДА Геннадій Москаль, котрий оголосив 2016-й рік на Закарпатті роком доріг.

"Значна частина дороги «Мукачево – Рогатин» прокладена в складних рельєфних умовах, і хоча ямковий ремонт тут періодично проводився, це мало допомагало.Потрібна повна заміна асфальтного покриття, чого ми нарешті добилися",- зазначає Г.Москаль.

До речі, наступного тижня на Закарпатті завершать ремонт ділянки автодороги міжнародного значення «Дяково – Вилок», що веде до українсько-румунського кордону. Ця дорога також не ремонтувалася понад два десятиліття, що викликало акції протесту місцевих мешканців. Фінансування на проведення капітального ремонту дороги також домігся Г.Москаль.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: