Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Сервіс по-закарпатськи": відомий науковець шокований поїздкою на автобусі до Рахова (ФОТО)

"Сервіс по-закарпатськи": відомий науковець шокований поїздкою на автобусі до Рахова (ФОТО)


Відомий науковець розповів подробиці подорожі рейсовим автобусом по туристичному Закарпаттю. На своїй сторінці в ФБ завідуючий кафедрою ботаніки УжНУ Олег Колесник обурюється станом громадського транспорту та відношенням до пасажирів:

"Останнім часом, вся стрічка завалена повідомленнями про мега-супер-пупер розвиток туризму на Закарпатті в останній період. Що під цим туризмом розуміють наші очільники? Здебільшого алко-шашлико двіж на власному транспорті на усілякі фестивалі-перевали та інші водоспади. До туризму це мало має відношення. Принаймні до здорового туризму. Що залишилося від минулорічного фестивалю у с.Лопухово – яскравий тому приклад. Але ви спробуйте без власного авто відвідати такий фестиваль. І тут починається справжня логістична проблема.

Залишимо, поки, екзотичні гірські села і подивимося на найбільш популярний маршрут "Ужгород-Рахів". У самий "туристичний" час (6-30) у Рахів з Ужгорода їде переобладнаний грузовий мікроавтобус вщент прогнилий, загазований, ще й розвалюється на ходу. Керує їм відвертий хам і хапуга.

Побачивши у нас рюкзаки, заявив криком, що йому начхати, що багаж оплачений, і без додаткового "кеша" він нас везти не буде. Бо людей ніде возити, а багажного відсіку у нього немає, бо замість нього він ще 3 крісла поклав. При тому що в Ужгороді було продано аж 3 білети, автобус практично всю дорогу був переповнений і віз людей мало не на головах. Автобус мало не розвалювався дорогою і мусив заїжджати на автосервіс, щось ремонтувати.

Настрій був зіпсований, і весь день боліла голова від чадного газу.

Якщо автотуристи думають, що це поодинокий випадок, то хто стикався з нашими автобусами, стверджують, що це норма. Може, хтось з управління туризмом спробує "відпочити" на любому з фестивалів, що анонсується в області, скориставшись громадським транспортом?

Викладаю скан білета, фото салону та зовнішній вигляд автобуса, що перевозить щасливих туристів у курортне місто на оздоровлення гірським повітрям."
"Сервіс по-закарпатськи": відомий науковець шокований поїздкою на автобусі до Рахова (ФОТО)
"Сервіс по-закарпатськи": відомий науковець шокований поїздкою на автобусі до Рахова (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (3)
Михась 25 серпня 2016 22:17
Не нравится -26 Нравится
Якщо науковець такий розумний, то нехай сам купить транспорт (новий) та возить пасажирів. Добре, що хоч такий є автобус. Прийде час і все налагодиться у цій сфері.
Цитировать          1
Не Михась 25 серпня 2016 22:23
Не нравится +17 Нравится
Чувак, ти або той воділа, або відповідальний чиновник .... Бо поки прийде час нас вже не буде. А ті кому це вигідно і далі будуть кататися на нашиих "Поршах"
Цитировать          2
Водій 26 серпня 2016 08:28
Не нравится +7 Нравится
щоб навести лад у чомусь - треба для цього щось робити. Науковець, наприклад вже щось зробив бо виставив пост та відповідні докази-фото. А якщо ми перестанемо сідати в такі автобуси і для розбору визивати відповідні служби (при посадках в такі автобуси) то буде дієвий захід з нашої сторони. Коли нічого цей автобус не заробить за день, то і реакція буде відповідна. За нас ніхто це не зробить, це треба пам"ятати. Раджу всім робити фото, відео ( у всіх є телефони) і виставляти горе водіїв і їх хазяїв на розсуд всім. А "убиті" маршрутки мають пійти на металобрухт.
Цитировать          3
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: