Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бізнесмени з Саудівської Аравії хочуть збудувати на Закарпатті ціле місто (ВІДЕО)

Бізнесмени з Саудівської Аравії хочуть збудувати на Закарпатті ціле місто (ВІДЕО)


Аравійські бізнесмени хочуть побудувати на Закарпатті бізнес-містечко. До нашого краю з візитом завітав очільник компанії «Альбассамі Ґруп» із Саудівської Аравії Абдулла Альбассамі.

На зустрічі із головою ОДА Геннадієм Москалем гість обговорив можливість зведення на Закарпатті міста, яке б могло стати бізнес-центром для українських та аравійських підприємців. Прототипом може послугувати місто Джидда, яке стало економічною столицею Саудівської Аравії.

Такого ж результату в перспективі чекають і в Україні. Пріоритетними напрямками міжнародного співробітництва іноземці називають сфери енергетики, фінансів, будівництва, сільського господарства та охорони здоров’я.

Докладно в сюжеті ТРК "ТИСА":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (3)
Неля 12 липня 2016 22:44
Не нравится +1 Нравится
Щоби потихеньку населили Закарпатті іноземцями, і зайняли наші землі
Цитировать          1
Фтьтььууу 13 липня 2016 01:00
Не нравится -1 Нравится
Ще лишь мусульман на Закарпатти не хватало
Цитировать          2
Мікі 19 липня 2016 09:39
Не нравится +1 Нравится
Це логічно і справедливо: поки наші їздять по чужим землям на зароботкы створюючи в них блага і часто сім'ї на стороні, зароблені гроші вкладають в основному в імпортні товари.
То скоро будуть тут люди нехай і інших релігій і світоглядів, але більші патріоти цієї землі, які будуть вкладувати в неї і силу і гроші, які не будуть смітити і перетворювати цю землю в мусорну помойку! І які будуть трахати наший жон і плодитись і виховувати дітей у своїх традиціях докі наші мужлани бухавуть і приїжжають з зароботкув три рази в рік і бачать як їх діти при живих батьках ростуть сиротами!
Цитировать          3
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: