Вхiд на сайт
Авторизацiя

Все почалось з "лайків", а завершилось освідченням на Говерлі: історя одного кохання(ФОТО)

Мабуть ніде не можна зробити красивішого освідчення в коханні, ніж на Говерлі. Тут часто роблять пропозиції руки і серця. І не дарма для найважливіших у житті слів обирають саме це місце.
Все почалось з "лайків", а завершилось освідченням на Говерлі: історя одного кохання(ФОТО)

Так сталося, що акція, яка проходила 1 червня на найбільшій вершині Карпат, відзначилась не тільки створенням “живого герба”, але й романтичними моментами. Один з учасників підйому запропонував своїй дівчині руку та серце.

Журналістам 20 хвилин вдалося дізнатися історію освідчення від вінничанки Ірини Ординської, якій робили пропозицію.
Все почалось з "лайків", а завершилось освідченням на Говерлі: історя одного кохання(ФОТО)

- Взяли участь в поході майже випадково, - каже Ірина. - Мені запропонувала це знайома, і порадившись із коханим вирішили поїхати. Її хлопець на ім’я Віталій навчається та живе в Житомирі, де вони познайомилися. Як згадує дівчина, вони “близько чотирьох місяців лайкали один одному фото, поки не вирішили зустрітитися”.
- А як він зробив вам пропозицію вийти заміж? - питає журналіст.
- Все було як у фільмі! - ділиться враженнями його наречена Ірина Ординська. - Відвів мене на інший бік вершини. Наче б зробити “фото на згадку”. Потім, я бачу щось не так: в його очах переляк, і я трохи злякалась. Але швидко все зрозуміла, коли він дістав каблучку та став на одне коліно. Сказав: “Кохана моя дівчинка, ти станеш моєю дружиною?” Я була шокована, зависла на 30 секунд, але відповіла “Так!”


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: