Вхiд на сайт
Авторизацiя

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?Уже майже середина листопада і зазвичай багато людей починають планувати свій зимовий відпочинок. Закарпатський кореспондент завітав до турагенцій обласного центру аби дізнатися які напрямки обирають цьогоріч містяни.

Традиційні курорти у попиті серед ужгородців

Багато ужгородців відмовляються від відпочинку через фінансові проблеми. Але все ж таки більшість попри економічний дисбаланс та війну їдуть на відпочинок:

- Війна на східному кордоні та економічна криза звісно вплинула на плани людей. Адже долар та євро виросли майже на 100% у порівнянні з минулим роком. Через це багато хто обирає автобусні тури, адже вони на порядок дешевші, ніж переліт літаком, - розповідає пані Вікторія, представник приватної туристичної агенції "Farvater Travel".

"Дуже користуються попитом традиційні курорти Африки такі як Єгипет, азії - Емірати та Ізраїль. Ще зараз дуже популярні Відень, Будапешт, Прага. Для романтичного відпочинку підходить Париж. Також до нас зверталися охочі відпочити в Барселоні. Що стосується цін, то все досить демократично: тиждень у Туреччині на одного – від $ 400, Греції та Болгарії – від $ 300-500, Чорногорії-Хорватії – від $ 500-600, Єгипті – від $ 450"

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?



Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?


Екзотика цьогоріч не на часі

Людей завжди манить щось незвідане та дивовижне. Не виключенням є і туристи, які у пошуках нових пригод та відчуттів все частіше відають перевагу подорожам в екзотичні країни. У світі існує багато цікавих та унікальних, а подекуди таємничих та інтригуючих місць для екзотичного відпочинку. Зараз можна без зайвих турбот підібрати тури у будь-яку екзотичну країну світу, а також замовити відпочинок на мальовничих островах посеред океану.

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?

Але як розповідає пані Ольга, представниця іншої турагенції, цьогоріч екзотичні тури не на часі:

- Цьогоріч не дуже користуються попитом такі країни, як Індія, Таїланд, Китай, Японія, Австралія, Куба та деякі Африканські країни. Звісно вони цікавіші, але й дорожчі. Та й переліт довгий - 10-12 годин і мало хто хоче стільки добиратися. Але й бажаючих пірнути в лагуну або побачити мальовничі пейзажі водоспадів, стрімких гірських річок, кришталевих озер, джунглів, пальм, також вистачає. Вартість такого відпочинку обійдеться в "копієчку": «До Японії тур від $ 700 для тих, хто вчить японську, для тих же, хто його зовсім не знає – від $ 1800 ». Недешево, за її словами, обходяться Тибет і Непал (20-денний тур – близько $ 3600).

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?


Карпати цього року якраз по гаманцю

"Якщо говорити про відпочинок в Україні, то зараз серед ужгородців популярні тури в Карпати – на Говерлу, у Міжгір'я, Драгобрат і звичайно ж родзинку гірськолижників - Буковель. Окрім того з наближенням до Нового року почастішали дзвінки з інших областей. Так люди хочуть відкрити для себе прекрасні пейзажі Закарпаття, відвідати туристичні куточки нашого краю, оздоровитися, поласувати місцевою кухнею та побачити на власні очі неймовірні Новорічні та Різдвяні закарпатські коляди, якими так славетна Срібна земля, - каже працівниця турагенції. Ось в стільки обійдеться проживання в "Буковелі":

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?


"Тур з харчуванням, проживанням та проїздом (3-7 днів) обійдеться в 900-1700 грн. А якщо бронювати новорічний відпочинок, то доведеться віддати зі своєї кишені від 2000- до 8000 тисяч, - зазначає пані Ольга.

Отже навіть не зважаючи на події в Україні, ужгородці не обмежують собі у задоволенні відпочити на Новорічні свята. Тому можемо тільки побажати всім веселих і гарних свят!

Куди вирушать ужгородці на зимовий відпочинок 2014-2015?



Теги: Отдых
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: