Вхiд на сайт
Авторизацiя

В аптеках Ужгорода знову подорожчали ліки

В аптеках Ужгорода знову подорожчали лікиПро це розповіли продавчині аптек обласного центру, з якими поспілкувався кореспондент нашого видання.

- Важка політична та економічна ситуація, здешевлення національної валюти та падіння ВВП, інфляція, яка сягнула 20%, все це негативно впливає на населення, кажуть в одній з аптек Ужгорода.

А в іншій аптеці пояснили, що ліки в ціні зросли, але не всі: "Зважаючи на нинішню економічну ситуацію у країні, більшість препаратів зроста в своїй вартості. Найбільше подорожчали іноземні медпрепарати. Не значно, але деякі препарати стали дорожчими на 3-5% . Зросли ціна й на косметичну продукцію , на 2%. Натомість антибіотики українського виробництва здешевіли на 1%: жарознижувальні та знеболювальні препарати – на 1,5%.

За словами фармацевтів, зростання цін пов’язано з тим, що українські фармвиробники закуповують синтезовані ліки з-за кордону.

Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: