Вхiд на сайт
Авторизацiя

Танці по-рахівськи: на Закарпатті відбулося танцювальне шоу (ФОТО)

Танці по-рахівськи: на Закарпатті відбулося танцювальне шоу (ФОТО)
Вчора, 25 вересня, в Рахові відбулися змагання зі спортивних танців. На «Кубку Рахова – 2016» свої сили випробували кращі танцюристи краю.

Пластичні, граційні й до автоматизму відточені рухи танцюристів дозволили глядачам насолодитися запальними і романтичними танцями у найвисокогірнішому райцентрі України. Оцінювала змагання на Кубок Рахова суддівська колегія, до складу якої увійшли судді з Києва, Львова, Рівного, Рахова та міжнародний рефері із Польщі. Змагання проходили у кілька етапів.

У кожному з відділень окремо визначали переможців. Варто відзначити, що талановиті рахівські танцюристи здобули 6 перших місць у різних категоріях. Окрім того, представники Рахівщини здобули 5 срібних медалей та 8 бронзових. Кращими стали Петрушинець Ерік, Годван Оксана, Леньо Віталій, Закурена Вікторія, Сливка Вікторія, Грегорчак Ярослав, Волічак Василь та Шітів Вікторія. Крім того, декілька талановитих танцюристів з Рахова стали кращими у виконанні сольних номерів. Це - Тулик Діана, Юркевич Марія, Колісник Євгенія та Штогрин Тетяна.

Учасники змагань продемонстрували високу професійну підготовку. І хоча всі не стали переможцями, але всі змогли продемонструвати власні таланти та підготовку. Переможці свята музики, грації та краси отримали кубки, медалі та грамоти.

Танці по-рахівськи: на Закарпатті відбулося танцювальне шоу (ФОТО)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: