Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські баскетболісти привезли "золото" і "срібло" із міжнародного фестивалю в Угорщині

12 Міжнародний спортивний фестиваль зібрав 4500 учасників з понад 30 країн в угорському місті Капошвар

Ужгородські баскетболісти привезли "золото" і "срібло" із міжнародного фестивалю в Угорщині


Закарпатська обласна дитячо-юнацька баскетбольна була представлена в чотирьох вікових категоріях – юнаки 10,12,14,16 років.

16-річні хлопчики зіграли в своїй категорії 6 ігор дві з яких виграли та чотири програли. в підсумку посіли 5 місце.

12 та 14-річні хлопчики однаково пройшли групову стадію, чвертьфінал та півфінал без поразок , але в фіналі обом командам не вистачило сил і в підсумку високі другі місця.

10-річні юнаки ,які змагались в категорії міні баскетбол(кошик на висоті 2.60 м, та грають м'ячем №5). Виграли всі свої ігри та в фіналі перемогли з різницею більш ніж 30 очок у угорської команди і вперше за три роки участі стали Чемпіонами Фестивалю

"Ми вже третій рік поспіль берем участь у цьому чудовому спортивному святі, дітям дуже подобається і з кожним роком росте кількістний склад нашої делегації, якщо перші два роки ми привозилим по дві команди то цього року ми привезли команди у всі вікові категорії. Це дуже добре нашим діткам брати участь у подібних заходах , адже вони не тільки мають дуже насичений змаганнями тиждень, вони мали можливість відвідати аквапарк , спілкуватись та знайомитись з однолітками зі всього світу, відпочивати у спеціально створеному спортивному центрі в самому центрі міста, де кожен вечір відбувались концерти, діскотеки та різні розваги",- розповів тренер ужгородців Олександр Зубковський.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: