Вхiд на сайт
Авторизацiя

ФУТБОЛ: Говерла "вистраждала" першу перемогу у цьому сезоні

ФУТБОЛ: Говерла "вистраждала" першу перемогу у цьому сезоніУ суботу, 8 листопада, ФК "Говерла" на домашньому стадіоні приймала Металург Донецьк. Ужгородці з 5 очками займають 12 сходинку у Прем'єр-лізі України, а донеччани на початок матчу обіймали 7 позицію. Говерла - одна з команд, які в цьому сезоні ще не перемагали. Після нічиєї з Волинню, не реалізувавши свою ігрову перевагу, підопічні Вячеслава Грозного дуже хотіли реабілітуватися.

Рахунок у матчі сенсаційно був відкритий ужгородцями ще на 6 хвилині. У воротах Олександра Бандури ударом з льоту розписався півзахисник Сергій Мякушко .

Протягом усього матчу на полі точилася цікава боротьба: у суперників постійно виникали гольові моменти, непоступливість команд обернулася для окремих гравців "гірчичниками" - їх було 5 у господарів (при чому дві з них в останні хвилини за розмови) та 3 у гостей. В останню 10-хвилинку Металург пішов в атаку та захопив ініціативу.

Однак реалізувати моменти донеччани так і не змогли. Говерла отримала першу перемогу у чемпіонаті над Донецьким Металургом з рахунком 1:0 !

Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: