Вхiд на сайт
Авторизацiя

Головним "Йоббікам" заборонили в'їзд на Закарпаття

Головним "Йоббікам" заборонили в'їзд на ЗакарпаттяЛідеру угорської націоналістичної партії "Йоббік" Іштвану Саваі заборонили в'їзд до України на п'ять років, повідомляє Alfahir.

Саваі сказав, що рішення української влади не має жодних підстав та виправдання. Адже це стосується обмеження його особистого життя, оскільки його дружина із Закарпаття, є місцевою угоркою та громадянкою України.

Подібна доля спіткала й іншого представника "Йоббік" – Лоранта Гегедюша. Про це останній дізнався лише, коли намагався перетнути кордон. Однак жодних пояснень з цього приводу політик не отримав.

До цього кільком членам партії, в тому числі Саваі, було заборонено в'їзд до Румунії строком на один рік.

Саваі неодноразово підкреслював, що мета партії "Йоббік" - це створення русинсько-угорської автономії на території Закарпаття. Представники партії були присутніми у якості офіційних спостерігачів на "референдумі" у Криму та на "виборах" у самопроголошених ЛНР та ДНР.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: