Вхiд на сайт
Авторизацiя

Губалю вкажуть на двері

Губалю вкажуть на дверіУже наступного тижня на Закарпатті буде новий «губернатор».

Про це місцевим ЗМІ повідомляє джерело у Кабінеті Міністрів України. Згідно з інформацією джерела, зміна відбудеться через те, що брати Балоги, котрі, фактично, посадили нинішнього голову ОДА Василя Губаля у губернаторське крісло, не увійшли до складу коаліції у ВР.

Нагадаємо, що нинішнього губернатора Василя Губаля було призначено з порушенням процедури і без погодження з Кабміном. Згодом у такий же спосіб Президент Порошенко напередодні виборів 24 жовтня звільнив одразу 12 голів РДА на Закарпатті. На сьогодні всі вони замінені людьми родини Балог та членами сімейної партії «Єдиний центр». Відтак керівництво уряду має намір встановити справедливість з цього питання.

У зв’язку зі звільненням Губаля на посаду голови Закарпатської ОДА керівництво «Народного Фронту» пропонує Валерія Лунченка, а Блок Петра Порошенка — Валерія Пацкана.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Земляки 9 грудня 2014 10:27
Не нравится 0 Нравится
А де він? Новий губернатор, уже минув тиждень!!
Шановна редакціє не розповсюджуйте брехню!!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: