Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко схвалив пропозиції РНБО для держбюджету-2017

Порошенко схвалив пропозиції РНБО для держбюджету-2017У рішенні РНБО пропонується передбачити в законопроекті не менше 5% від валового внутрішнього продукту для сектору безпеки і оборони України

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня про пропозиції до законопроекту "Про Державний бюджет України на 2017 рік" по статтях, пов'язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України", повідомляється на офіційному сайті глави держави в п'ятницю.

У рішенні РНБО пропонується передбачити в законопроекті не менше 5% від валового внутрішнього продукту для сектору безпеки і оборони України: для Міністерства оборони, Головного управління розвідки Міноборони, Державної спецслужби транспорту, МВС, Національної поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Державної міграційної служби, ДСНС, Апарату РНБО, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Управління держохорони, Держслужби спецзв'язку і захисту інформації. У тому числі не менше 3% від ВВП повинно бути спрямовано на оборону.

Фінансування потреб сектору безпеки і оборони запропоновано передбачити в обсязі не менш 129 млрд 267,94 млн грн, в т. ч. не менше 114,8 млрд грд – із загального фонду держбюджету, 8 млрд 467,94 млн грн – зі спецфонду держбюджету, в т. ч. 3 млрд грн – зі спецфонду держбюджету за рахунок конфіскованих коштів та одержаних від реалізації конфіскованого за рішенням суду майна за вчинення корупційних правопорушень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: