Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 21-27 травня: нове знайомство Овнів переросте в серйозне захоплення, а Терезам час припинити інтрижки

Гороскоп на 21-27 травня: нове знайомство Овнів переросте в серйозне захоплення, а Терезам час припинити інтрижки
Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку.

ОВНИ. Зміна "ландшафту" вкрай необхідна. Рух – це акумулятор життєвої енергії. Міняйте обстановку, насолоджуйтеся враженнями, там вас чекають приємні сюрпризи. І неодмінно потоваришуйте з сусідами. Близьке оточення максимально збагатить вас духовно.
Нове знайомство для одинаків може перерости в серйозне захоплення. Перед вашою чарівністю важко встояти. Якщо хтось припав до серця, будьте ініціативними, сіно до корови не ходить.
Для подружніх пар спільні інтереси і розваги – запорука обопільного духовного розвитку і міцності союзу. Любіть один одного, ваш шлюб благословенний. І не сумнівайтеся в цьому!
Дружіть з Близнюками, Тельцями, Терезами.

ТІЛЬЦІ. Якщо надійдуть ділові пропозиції, просійте їх через раціональне сито. Закладається матеріальний фундамент на майбутній рік, де від вашого практицизму залежить фінансовий статус. На "халяву" не розраховуйте, дасться лише те, що заслужили.
У професійній сфері "перезавантаження", будьте законослухняними, винахідливими, освоюйте паралельно допоміжні спеціальності – кожна хвилина буття служить безцінним досвідом, вчить уму, мудрості.
Зараз на головне місце виходять домашні клопоти, де від вас вимагається стати зразковим сім'янином. А посадові амбіції є другорядними. Затятих кар'єристів чекають промахи, що є насправді батогом долі, яка направляє вас в потрібному напрямку.
Уникайте боргів, якщо в чомусь вас обмежують, йдіть на жертви, насильно не отримаєте бажане.
Контакти з Овнами, Близнюками, Дівами необхідні.

БЛИЗНЮКИ. Ви сонце, яке сяє, зігріваючи всіх, життєвий потенціал б'є невичерпним джерелом. Беріть ініціативу в свої руки і дерзайте, дебютуйте всюди! На шляху перспективних задумів горить зелене світло. Ділові партнери серйозні, прагматичні, їх зовнішня інертність – це помилка. Погоджуйте спільні інтереси, виконуйте сумлінно взяті зобов'язання, не відкладайте на потім борги, а розплачуйтеся, не відходячи від "каси". І нехай творче натхнення вас окрилює всюди, незалежно від виду діяльності! А романтизм пронизує сердечне буття.
Тримайтеся Овнів, Близнюків, Раків, Левів.

РАКИ. Ваше завдання – тихим таємним ходом з натхнення долати трансформаційну кармічну смугу. Позбавляйтеся від комплексів, негативних нашарувань в душі, женіть погані думки геть, ламайте бар'єри психологічної залежності. Об'єктивна самооцінка, відсутність утопічних бажань – запорука успіху на всіх фронтах. Займайтеся благодійністю, повертайте борги, надолужуйте упущення в роботі і не бійтеся стикатися з труднощами. Головне – уникати диктату, нікому нічого не нав'язувати, не афішувати власні проблеми – тільки коли вас попросять.
І обов'язково любіть свою професію, ця Муза повинна бути на п'єдесталі, якщо дорожите бізнесом, посадовим статусом, зарплатою.

ЛЕВИ.
На сердечному небосхилі то сонце, то хмари. Геть сумніви, вас щиро люблять! Платіть взаємністю, серця супутників зголодніли, адже останнім часом вони сидять на голодному чуттєвому "пайку". Тому, щоб їх не вкрали суперники, підлити масла в романтичне полум'я і ваш союз отримає нове дихання.
Перш за все, займіться зовнішністю, природна краса вимагає красивої "упаковки", поновіть гардероб, зачіску, якщо фігура розповніла, сядьте на дієту, займіться спортом. Щоб стати бажаними і коханими, треба добре попрацювати над собою, як зовні, так і на душевному рівні. Запаліть світло одухотворення всередині!

ДІВИ. Посадовий олімп вас зачекався, штурмуйте, перемога цілком реальна, завдяки кар'єрним пертурбаціям, кадровим ротаціям, зміні керівництва. Визначтеся з професійним покликанням, якщо робота не по серцю, пора її змінити і не силувати себе. Замасковане під службову відповідальність невдоволення все одно вибухне, як вулкан, рано чи пізно.
Дотримуйтеся субординації в роботі, розумно керувати і підкорятися – це мистецтво, яке потребує величезних зусиль.
Найважчий хрест – особисте життя, домашні проблеми, тут йде відпрацювання кармічних програм, дістає провокаціями лукавий. Ідіть на жертви заради близьких, відносини "батьки-діти" потребують переформатування.
Благодійність (на півтора року) повинна стати невід'ємною частиною буття, подавайте милостиню нужденним, тоді і вам в критичний момент хтось пошле допомогу.

ТЕРЕЗИ. Популяризуйте себе, розкрутка іміджу набирає динамічний темп. Демонструйте таланти, досягнення. Не лицемірте, а щиро радьте, відкрито говоріть правду в очі. Можна в грайливій гумористичній формі, чим допоможете людям виправитися, стати на шлях істини.
Якщо грішили "лівими" захопленнями, крутили амурні інтрижки, покайтеся і поставте крапку у стосунках. Поруч чарівні благовірні, ви для них ікона, дружіть, любіть один одного, творіть великі справи.

СКОРПІОНИ. Перед вами глобальні цілі, що не спугните удачу, тихіше їдеш, далі будеш. Дійте тихо, крадькома, будете хвалитися, "працювати" на публіку – це вас обеззброїть, знекровить енергоресурси. Якщо потрапили в екстрим, будіть геройський дух, нічого не бійтеся, ризик – справа благородна і прибуткова.
Зараз життя переходить в іншу фазу, коли треба танцювати під дудку інтересів оточення, одночасно рухаючи вперед власні задуми. Компромісно лавіруючи, зберігаючи здоровий глузд, і контролюйте, щоб ваша економність в господарстві не перевтілилася на скупість. Купуйте тільки потрібні речі.

СТРІЛЬЦІ. Автономне плавання небезпечне, приб'є не до того берега. Зараз ви перебуваєте в тотальній залежності від оточення, яке є дзеркалом вашої глибинної суті. Який йшов, такого і зустрів.
Якщо поруч благородні союзники, чесні напарники, значить, з особистим духовним розвитком все чудово! Якщо хтось зійшов з "орбіти" руху, так треба. Стосунки себе вичерпали.
Не майте справ з малознайомими особами, а тільки з давніми надійними друзями, з якими свого часу пуд солі з'їли, чиї духовні інтереси вам співзвучні. Об'єднуйтеся і разом вирушайте до спільної мети.
І стежте за своєю поведінкою, вискочки потраплять в сіті до лукавого. Ви – взірець моральності! Провокуючи конфронтацію, робите собі гірше.

КОЗЕРОГИ. Вас чекають нові трудові завдання і повноваження. На службі "перезавантаження", атмосфера напружена, у роботодавців сім п'ятниць на тижні, за що братися, щоб своєчасно все виконати на високому рівні – сказати важко. Уникайте метушні, тверезість розуму, практицизм, винахідливість – золотий козир в будь-яких справах. Начальство теж до вас прихильне.
Не накопичуйте в душі зла на кривдників, побожність – чудовий важіль, щоб позбутися від докучливих хвороб. Кайтеся в гріхах і здоров'я покращиться. Про втрати, збитки не шкодуйте, долею вилучається те, що колись егоїстично "прихватизували".
Таємне не афішують, на першому місці – вимогливість не до інших, а до себе. Благодійність повинна мати розумні межі, щоб не завдати особистої шкоди (матеріальної, фізичної, моральної).

ВОДОЛІЇ. Не морочте голову майбутнім, забудьте про минуле! Творіть, зако^-^теся, фліртуйте, життя прекрасне і кожна мить щастя підключає вас до океану Вселенської Любові!
У шлюбі нехай командують благовірні. Будете йти наперекір їхнім вимогам – ризикуєте перетворитися на вичавлений лимон, а то і опинитеся біля розбитого корита. Це не жарт, у подружньому житті почалася фатальна пора (на півтора року), де доведеться розплачуватися за помилки, накопичені протягом 8-10 років, розлученням. Останнє "так" або "ні" – за партнером. Він вирішує.
Одиноким слід фундаментально зайнятися собою, щоб вас помітили і запросили в свої "сани".
Ділових конкурентів пропускайте вперед, але не пасіть задніх, а йдіть на півкроку позаду.

РИБИ. Одержимість стати господарями реальності може штовхнути вас на радикальні кроки, спровокує переступити через інтереси партнерів, союзників, конкурентів, знехтувати думкою громадськості. Не доводьте це прагнення до абсурду, дійте в згоді з вимогами важливих для вас людей, перш за все домочадців, інакше сімейне судно сяде на мілину. Під рідним дахом грядуть пертурбації, живіть душа в душу з рідними, перегляньте своє ставлення до його родових цінностей. Тут агресія і диктат неприпустимі – несуть руйнування.
Робота на благо сім'ї – найбільш плідна.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
hooly 21 травня 2017 14:34
Не нравится 0 Нравится
СКОРПІОНИ. Перед вами глобальні цілі, що не спугните удачу - ЗЛЯКАТИ.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: