Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дієтолог розповіла, яке м’ясо найкорисніше

Дієтолог розповіла, яке м’ясо найкорисніше
Білок, який міститься у м’ясі, необхідний організму для побудови тканин, гормонів та ферментів.

Окрім того, в м’ясі дуже багато вітамінів, в тому числі групи В, як регулюють обмін речовин та підвищують тонус організму.

Протягом останніх років точаться суперечки, яке м’ясо найкорисніше і чи корисне взагалі. Про це розповіла дієтолог Ірина Раєцька.

На першому місці за корисністю стоїть кролятина. У ньому мало жиру та дуже багато білка, який майже повністю засвоюється організмом. До того ж це м’ясо майже ніколи не викликає алергії.

На другому місці опинилась птиця, зокрема і курка. В цьому м’ясі мало холестерину та жирів, особливо в грудинці, якщо з неї зняти шкіру.

Щодо свинини, то її часто уникають, адже вважається, що там дуже багато холестерину. Однак насправді в цьому виді м’яса в два рази менше холестерину, ніж в маслі та в три рази, аніж в курячих яйцях.

Свинину радять вживати під час важкої фізичної роботи, адже це м’ясо дуже калорійне та здатне швидко відновити сили.

З усіх видів м'яса у яловичині найбільше заліза, тому її рекомендують при залізодефіцитних станах організму. Нежирне м'ясо яловичини легко засвоюється, сприяє підтримці нормального рівня кислотності і регулює роботу всієї травної системи.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: