Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доктор Комаровський розповів, як людині довше прожити

Доктор Комаровський розповів, як людині довше прожити
Відмови від шкідливих звичок мало, потрібно правильно обстежитися, вважає лікар

Українці повинні знати, як правильно стежити за своїм здоров'ям, а людям, відповідно, потрібно надати доступ до медичних технологій. Про це розповів в ефірі телеканалу "112 Україна" відомий український педіатр Євген Комаровський.

На його думку, відмови від шкідливих звичок мало, потрібно правильно обстежитися.

"На сьогоднішній день, з урахуванням існуючих у світі технологій, я вважаю, що зробити так, щоб середній житель нашої країни жив 85-86 років, – це цілком природно. І для цього не треба ні пити, ні курити, треба просто знати, як правильно обстежитися, як своєчасно виявити онкологію, коли своєчасно провести стентування коронарних артерій. тобто надати доступ людям до існуючих технологій", – сказав Комаровський.

На питання, чи може людина прожити 150 років, лікар відповів: "Не знаю. Я з цим категорично не згоден, оскільки будь-який біологічний об'єкт запрограмований на відтворення собі подібних. Ви повинні піти, як тільки поруч з вами з'являються більш активні самці".

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що має намір збільшити середню тривалість життя українців до 80 років за допомогою впровадження медичної реформи. За його словами, на такий рівень українці зможуть вийти за умови успішного проведення реформи.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: